2009. július 20., hétfő

Tesó kódex 39. törvény

Ha egy tesó megszerzi egy csaj számát, legkevesebb 96 órát vár, mielőtt felhívná.



TESÓ JEGYZET


KÉRDEZD BARNEY BÁCSIT






Kérdés: Össze vagyok zavarodva, ha egy nő megadja nekem a számát, az nem azt jelenti, hogy szeretné ha felhívnám? Akkor miért kell ilyen sokat várnom?

Válasz: Tesfláció - a női nem elvárásainak megmagyarázhatatlan növekedése azt illetően, hogy egy tesónak hogyan kellene viselkednie. Ha már másnap felhívod a nőt, ő elmondja a barátainak, hogy már másnap hívtad, és így hamarosan a nők világszerte elvárják majd, hogy a pasik már másnap hívják őket. Mielőtt észbekapnál, tesók szerte a világban kapcsolatokba rekedve találják magukat, csak mert te képtelen voltál várni kilencvenhat órácskát.



K: Oké, letelt a kilencvenhat óra. A nap melyik részében legcélszerűbb felhívnom?

V: A délután folyamán. Olyankor nagyobb eséllyel tudsz csak a hangpostájával beszélni, ami ugyebár kevesebb dumát jelent. Egy kis szerencsével akár anélkül is összehozhatsz a csajjal valamit, hogy valaha is beszélned kelljen vele. Megjegyzés: Soha ne telefonálj este 9 után - a késő este, szexrehívások ideje és csak és kizárólag azoké. Lásd a 92-es törvényt a részletekért.



K: Én mindig azt hallottam, hogy három napig kell várni. A Tesó kódex miért négyet határoz meg?

V: Ha mindig azt hallottad, hogy egy tesónak három napig kell várnia a hívás előtt, akkor fogadhatsz, hogy ezt a nők is hallották. Az egy plusz nappal azt éred el, hogy a csaj különlegesnek érezze magát.


Share/Bookmark

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése