2009. november 11., szerda

Tesó kódex 134. törvény

Egy tesónak joga van szárnysegédjének használni egy nőt.


Az emberiség hajnala óta a tesók visszafojtott szavakkal beszélnek egy szárnysegédről, aki olyan király erőkkel rendelkezik, hogy egyetlen kacsintásával is cicababák tucatjait szerzi meg neked. Én most természetesen a Szárnysegédnőről beszélek. Gondolj bele – ha a szárnysegéded eleve tudja, hogy mit akar egy nő hallani, az nem nagyobb előny, mintha tele lennél pénzzel, meg lenne minden szál hajad, vagy parkolna otthon egy yachtod? De bizony és a legjobb az egészben, hogy a szárnysegédnő tényleg létezik. Hogy szerezz egyet csak le kell győznöd a szexista sztereotípiákat amik oly gyakran elijesztik a csajokat, hogy segítsenek a tesóknak más csajokat megdönteni.






















A szárnysegédnő: igaz vagy hamis?


Egy szárnysegédnőnek túl sokat kell pisilnie.Hamis Egy csaj húgyhólyagja kisebb, de könnyen képes uralni. Máskülönben hogyan lennének képesek végignézni a Ház a tónált?
Egy szárnysegédnő soha nem fizet italt.Igaz De a kiadásaid nem nőnek, mivel más pasik fizetik az italát.
Egy szárnysegédnő figyelmét elvonja a pletykálkodásHamis Ami a tesók számára csak visítozó csacsogás, azt egy nő úgy képes olvasni mint komplex társalgás titkosan kódolva a testbeszédbe.
Egy szárnysegédnő úgy fog kinézni, mintha a csajom lenneIgaz De semmi nem vonzza jobban a csajokat, mint egy srác, akinek van barátnője

Share/Bookmark

2 megjegyzés:

Bro írta...

Ez tényleg így van, sehogy nem lehet jobban csajozni, mint egy nővel ;) tényleg, próbáltam, szétszednek a lányok! ;)

Egy másik Bro írta...

Én is voltam már így és sokkal jobb valóban, mint férfival vagy egyedül :)

Megjegyzés küldése